Salesforce-Implementering

Ett viktigt verksamhetsområde i craftware är utbyggnaden av Salesforce-verktyg.  Som partner till den globala leverantören av det bästa molnet CRM har vi ett sätt att arbeta med kunder genom åren.

Vi erbjuder affärs-och systemanalys och partnerstrategi, vilket ger oss möjlighet att veta exakta affärsmål för våra kunder. Vi försöker se til latt kunden inte tappar bort dem under hela implementeringsprocessen, och vi väljer bland dem olika verktyg från Salesforce-portföljen, som kommer att kombinera möjligheten att uppnå dessa mål.

Det huvudsakliga målet med att införa denna teknik i  företaget är inte att ha som sådana nya verktyg utan affärsutveckling. Kundens ofta förväntade förändring gäller för olika områden: marknadsföring, försäljning, kundservice, interna processer.

Ibland skulle företaget vilja  utveckla en gemenskap av kunder eller partners runt sitt varumärke,och andra gånger skapa en helt unik produkt,  skapad för sina specifika behov.

 

Fördelar

 • Integration

  Styrkan i CRM-systemet är data, för detta kombinerar vi de kundägda verktygen med Salesforce-produkter för att skapa ett enhetligt system.

 • Multicloud

  Vi är experter på multicloud-distributioner eftersom vi är mycket medvetna om produkterna och förmågan att matcha deras dom kundens behov.

 • Inte bara genomförandet

  Efter implementering av verktygen erbjuder vi våra kunder Underhåll och utveckling av tjänsten.

 • Kundernas oberoende

  Vi strävar efter att säkerställa att kunden, efter att ha genomfört implementeringen och är så självständig som möjligt och så många förändringar som möjlig.

Multicloud

Vår styrka är multicloudlösningar, det vill, består av många produkter-moln-gör det möjligt att omfamna den digitala omvandlingen av hela organisationen och uppnå vad de flesta av våra drömmar om  klienter – arbeta med en gemensam databas och begränsa antalet verktyg till ett absolut minimum.

Naturligtvis, när vi dyker upp med en ny kund hittar vi system och produkter som kunden kommer att fortsätta att använda, (till exempel.ERP, telefon kontrollpanel). Vi kan integrera dem på ett sådant sätt med Salesforce verktyg, så att de är en sammanhängande helhe.

Varför sticker vi ut?

 • Platinapartner Salesforce

  Vi har den högsta partnerstatusen, vilket är en återspegling av vår kunskap och erfarenhe.

 • Helhetssyn

  Genom att kombinera teknik-och affärskunskap lär vi oss om kundernas utmaningar. Vi föreslår lösningar som kommer att uppnå definierade affärsmål.

 • Vi delar kunskap

  Craftware-specialister delar gärna sina erfarenheter och goda metoder som rekommenderas av Salesforce.

 • Vi delar vår kunskap

  Våra specialister kommer gärna att stödja dig med de erfarenheter och god praxis som rekommenderas av Salesforce.

Behöver du mer information?

Skriv till oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Konrad Sikora

Product Marketing Manager

sales@craftware.pl